Mainos
Mainos

Helsingin sporttibaareissa vielä hiljaista – illalla tuvat täyttyvät

Tänään Saksassa pelattava suomalaisnäkökulmasta historiallisen jännittävä jalkapallon Eurooppa-liigan pelin odotetaan täyttävän sporttibaarit futiskansasta. HJK-Schalke kamppailun jälkimmäinen osaottelu alkaa tänään illalla puoli kymmenen aikaan.

Helsingin sporttibaareissa oli vielä kolmen jälkeen hiljaista, mutta ravintoloiden henkilökunta uskoo tilanteen muuttuvan radikaalisti iltaan mennessä.

–Nyt tässä ollaan juuri lounaasta selvitty, mutta nyt aletaan hiljalleen valmistautumaan iltatunnelmia varten. Sanotaanko, että kuuden maissa alkaa tänne meille valumaan ihmettelijöitä varaamaan paikkoja, veikkaa Tomi Kari Elmo Sports & Grill -urheiluravintolasta.

–Ollaan valmistauduttu siten, että paikka on illalla täynnä.

Sport Pub Chelsea Töölönlahdenkadulla oli myös iltapäivällä vielä hiljainen, mutta Kirsi Miettinen ravintolan henkilökunnasta odottaa myös illaksi tupaa täyteen.

–Kyllä tuo kuitenkin varmaan jonkin verran verottaa, että matsi näytetään YLE TV2:lta, koska se näkyy kaikkialla, mutta ne ketkä haluaa fiilistellä niin ne tulee ravintolaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme