Mainos
Mainos

Helsingin tanssipaviljonkipalo tuhopoltto? - Katso silminnäkijän video

Helsingin Herttoniemenrannassa viime yönä palanut tanssipaviljonki on saattanut olla tahallaan sytytetty. MTV:n uutisille toimitetussa silminnäkijän kuvaamassa videossa näkyy, miten joukko ihmisiä katselee juuri alkanutta paloa lähietäisyydeltä.

Myös Helsingin poliisin mukaan on syytä epäillä, että palo on tahallaan sytytetty.

Tilannetta seurannut silminnäkijä kertoo palon roihahtaneen salamannopeasti.

- Kiinnitin huomion siihen, että paviljongin sisältä näkyi pieni tulenalku. Tiesin, ettei siellä ole minkäänlaista tulisijaa.

Omasta asunnostaan tilannetta seurannut mies hälytti palokunnan ja ryhtyi kuvaamaan palon etenemistä. Hänen mukaansa paikalla ei ollut mitään varsinaista tapahtumaa illalla, vaan se on ollut viime aikoina nuorison yleisenä kokoontumispaikkana viikonloppuiltaisin.

- Osa nuorista lähti aika nopeasti paikalta pois ja osa jäi katsomaan paloa, silminnäkijä kuvailee.

Mies sanoo kertoneensa myös poliisille, että hänellä on hallussaan videokuvaa tapahtuman etenemisestä. Alkuperäinen videokuva on huomattavasti korkealaatuisempi kuin MTV:n internetissä esillä oleva kopio videosta.

Tanssipaviljonki tuhoutui täysin tulipalossa myöhään eilisiltana. Pelastuslaitoksen mukaan kukaan ei loukkaantunut palossa.

Liekehtineestä paviljongista nousi melkoisesti savua, joka näkyi pitkälle kaupungissa.

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme