Mainos
Mainos

Helsingin ydinkeskustan liikenne takkuaa koko illan

Liikenteen arvioidaan takkuavan Helsingin keskustassa raitiovaunujen ajolankavaurion takia koko ilan ajan.

Helsingin seudun liikenteestä kerrotaan, että ilmeisesti kuorma-auton nostolava osui vahingossa ajolankoihin ja katkaisi ne Mannerheimintien ja Kaivokadun risteyksessä hieman ennen kello 16. Onnettomuus sattui vilkkaassa risteyksessä juuri pahimman iltapäiväruuhkan aikaan.

- Kyseessähän on iso risteys Lasipalatsin kohdalla, jossa menee useampien raitiovaunulinjojen ajolinjoja ristiin rastiin, kertoi Hakaniemen työnjohtaja Leena Ahonen iltapäivällä.

Tällä hetkellä liikenne on edelleen poikki Mannerheimintiellä Stockmannin ja Kiasman välillä. Korjaustöiden arvioidaan tällä hetkellä kestävän vähintään klo 22 asti.

Osa raitiovaunuista ja linja-autoista joutuu käyttämään poikkeusreittejä. Mannerheimintietä pitkittäin kulkevien raitiolinjojen kuten 4, 4T ja 7A ja 10 arvioidaan voivan palata omille reiteilleen klo 22 mennessä.

Katso Pauli Poutasen juttu

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme