Mainos
Mainos

Helsingin yliopiston tutkimus sai hyvät arvosanat

Arvioinnin teki 148 enimmäkseen eurooppalaista asiantuntijaa.

Helsingin yliopiston tutkimus on arvioitu kansainvälisesti korkeatasoiseksi.

Arvioinnin teki 148 enimmäkseen eurooppalaista asiantuntijaa. He antoivat ylimmän tai toiseksi ylimmän arvosanan lähes kahdelle kolmasosalle yliopiston tutkimusta tekevistä yksiköistä, kun niitä verrattiin muihin vastaaviin eurooppalaisiin tutkimusinstituutioihin.

Helsingin yliopistosta kerrotaan, että edellinen vertaisarviointi tehtiin kuusi vuotta sitten. Tuoreessa raportissa kaikkien yksiköiden keskiarvoksi annettiin 5,8, kun edellisessä arvioinnissa se oli 4,6. Arvioinnissa käytetään seitsenportaista asteikkoa, jossa seitsemän on korkein arvosana. Sen sai kaksikymmentä yksikköä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot