Mainos
Mainos

Helsingissä rokotetaan jo kaikkia alle kouluikäisiä

Helsinki ryhtyy jo tänään rokottamaan sikainfluenssaa vastaan myös 3-6-vuotiaita lapsia. 6-35-kuukautisten rokotukset alkoivat eilen.

Helsingin terveyskeskus ilmoitti eilen, että neuvolat laajentavat rokotukset terveisiin neuvolaikäisiin lapsiin. Aiemmin oli ilmoitettu, että perusterveiden leikki-ikäisten rokotukset alkavat kuun vaihteessa.

Kouluikäisten lasten rokottaminen aiotaan aloittaa heti, kun rokotetta on riittävästi saatavilla. Peruskoululaiset, lukiolaiset ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijat rokotettaan kouluissaan. Terveyskeskus sanoi tiedottavansa aikataulusta tarkemmin tällä viikolla.

(MTV3 - STT)

Rokotetta tulee Suomeen aiempaa suuremmissa viikkoerissä. Se saattaa rokotuskeskuksista kuitenkin hetkeksi loppua, koska halukkuus ottaa rokotus on lisääntynyt, sanoo THL:n tutkimusprofessori Petri Ruutu. (Huomenta Suomi 17.11.2009)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme