Mainos
Mainos

Helsingissä sotketaan raitiovaunuja

Raitiovaunujen sotkeminen on lisääntynyt selvästi kevään ja kesän aikana.

Raitiovaunujen sotkeminen on lisääntynyt selvästi. Helsingissä joudutaan päivittäin vaihtamaan istuimia, jotka ovat virtsan ja ulosteen likaamia. Vielä vuosi sitten vastaavia tapauksia oli yksi viikossa.

- Huoltomies menee yleensä päätepysäkille vaihtamaan penkin. Jos on ruuhka-aika ja liikenne erittäin vilkasta, vaihtoa ei ehditä tekemään, vaan vaunu joudutaan ottamaan pois liikenteestä. Se on kallista ja matkustajille erittäin epämukavaa, toteaa liikennepäällikkö Erkki Mutka HKL:n Raitioliikenteestä.

Enimmillään yhden jätöksen siivoaminen maksaa noin tuhat euroa. Tavallisena arkipäivänä raitiovaunuilla tehdään yli 200 000 matkaa, ja useimmat päivittäin raitiovaunua käyttävät ihmiset ovat törmänneet sotkuongelmiin matkoillaan.

Raitiovaunujen siisteysongelmat eivät ole karkottaneet asiakkaita, mutta palautteen määrä on moninkertaistunut. Liikennelaitos yrittää ehkäistä ongelmaa poistamalla vaunuista henkilöitä, joiden siisteyteen ei ole luottamista.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 05.08.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot