Mainos
Mainos

Helsingistä Tampereelle pääsee junalla nyt alle 1,5 tunnissa – katso kaikki nopeutetut junayhteydet

Junamatka Helsingistä Ouluun lyhenee yli puolella tunnilla juhannusviikosta alkaen. VR on tänään julkistanut nopeutetut junayhteydet, jotka tulevat voimaan 20. kesäkuuta.

Matka-ajat nopeutuvat Helsingistä Seinäjoelle, Ouluun, Vaasaan ja Poriin.

Helsinki–Tampere-reitille tulee alle puolentoista tunnin yhteys joka tunnille. Turusta Tampereen kautta muualle kulkevissa vuoroissa on jatkossa vaihto Tampereella, jolloin Helsingin ja Jyväskylän väliset vuorot ovat suoria. Lisäksi Vaasaan ja Kajaaniin tulee aiempaa enemmän vaihdottomia yhteyksiä. Vaasaan matka-aika lyhenee lähes 20 minuuttia.

Helsingin ja Turun välistä yhteyttä nopeutettiin maaliskuussa.

Samalla VR karsii 12 vähän käytettyä junavuoroa päivässä. Viestintäpäällikkö Mika Heijarin mukaan lakkautettavia vuoroja on esimerkiksi Helsingin ja Jyväskylän ja Helsingin ja Vaasan välillä.

Kesäkauden vuorosupistuksia ei tänä vuonna tehdä.

Tänä vuonna alennetut lippuhinnat ovat lisänneet junamatkustusta merkittävästi. Heijari kertoo, että alkuvuoden aikana junalla matkusti lähes 250 000 matkustajaa enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot