Mainos
Mainos

Helsinki tarvitsee lisää pelastushenkilökuntaa

Tuoreen selvityksen mukaan vuoteen 2015 mennessä pääkaupunkiin tarvitaan 140 uutta palomiestä, 14 palotarkastajaa ja kolme-neljä pelastusasemaa.

Helsinki tarvitsee rutkasti lisää pelastushenkilökuntaa tulevina vuosina.

Tuoreen pelastustoimen palvelutasopäätöksen mukaan kaupunkiin tarvitaan 140 uutta palomiestä, 14 palotarkastajaa ja kolme-neljä pelastusasemaa vuoteen 2015 mennessä.

Päätöstä varten selvitettiin pelastustoimen tarpeita kaupungin kehityksen näkökulmasta sekä toimenpide-ehdotuksia palvelutason parantamiseksi vuosina 2008-2015.

- Nimenomaan onnettomuuksien ehkäisyssä tarvitaan lisää voimavaroja. Pelastustoimi ei ole pelkästään palomiehiä ja ambulansseja, sanoo riskienhallintapäällikkö Simo Weckstén Helsingin pelastuslaitoksesta.

Pelastuslautakunta hyväksyi päätösasiakirjan tänään ja saattaa sen tiedoksi kaupunginhallitukselle sekä Uudenmaan lääninhallitukselle.

Edellisen kerran palvelutasosta päätettiin vuonna 2005. Uusin asiakirja on täydennystä sille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot