Mainos
Mainos

Helsinki-Vantaa maailman paras matkatavaroiden käsittelyssä

Matkustajat ovat valinneet Helsinki-Vantaan matkatavaroiden käsittelyn maailman parhaaksi. Tiedot käyvät ilmi Skytraxin the World Aiport Awards -tutkimuksesta, jossa matkustajia pyydetään arvioimaan kokemuksiaan lentoasemien palveluista.

Vertailuun osallistui yli 190 lentoasemaa eri puolilta maailmaa.

Finavian lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen on tuloksista ilahtunut. Hänen mukaansa tutkimus osoittaa matkustajien olevan tyytyväisiä Helsinki-Vantaan matkatavarapalveluihin sekä konetta vaihtaessa että matkalta palattaessa.

Pystynen sanoo, että Skytraxin tutkimus saa vahvistusta Finavian matkatavaratilastosta.

- Helsinki-Vantaalla suurin osa matkustajista saa laukkunsa alle puolessa tunnissa siitä, kun kone on laskeutunut. Käytännössä odotusaika luovutushihnojen edessä lienee keskimäärin noin 10 - 15 minuuttia.

Helsinki-Vantaa on aikaisemminkin saanut tunnustusta Skytraxin tutkimuksessa, mutta nyt sijoitus nousi edellisiin tuloksiin verrattuna. Vuonna 2008 Helsinki-Vantaan matkatavaroiden käsittely saavutti kolmannen sijan.

Skytraxin tutkimus tehtiin vuosina 2008 ja 2009. Siinä matkustajia pyydettiin arvioimaan lentoasemien palveluita aina lähtöselvityksestä portille asti. Yhteensä eri palvelukategorioita oli 39. Kyselyyn vastasi 8,6 miljoonaa matkustajaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot