Mainos
Mainos

Helsinki-Vantaan uusi terminaalijako sujunut hyvin

Helsinki-Vantaan lentoasemalla siirto uuteen terminaalijakoon on sujunut hyvin. Jako kotimaan- ja ulkomaanterminaaleihin on poistunut. Uudistuksen myötä toimipaikkansa vaihtaa noin 15 lentoyhtiötä.

Kentällä on nyt siirrytty kansainväliseen käytäntöön, jossa lennolle lähdetään ja saavutaan sen mukaan, missä terminaalissa oma lentoyhtiö operoi.

Muun muassa Blue1, Sas ja Lufthansa siirtyvät entisestä ulkomaanterminaalista entiseen kotimaanterminaaliin, joka on tästä päivästä lähtien terminaali 1. Finnair operoi jatkossa kotimaanlentonsa samasta terminaalista kuin nykyiset ulkomaanlentonsakin: terminaalista 2.

Uudistuksen toivotaan helpottavan erityisesti vaihtomatkustajien elämää.

- Muutosta on suunniteltu jo pari vuotta kaikkien toimijoiden kanssa yhdessä. Nyt näyttää vilskettä olevan, eikä ainakaan poikkeuksellisen suuria jonoja ole tällä hetkellä, sanoi Finavian lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen MTV:n uutisille aamulla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme