Mainos
Mainos

Helsinki-Vantaan uusi terminaalijako sujunut hyvin

Helsinki-Vantaan lentoasemalla siirto uuteen terminaalijakoon on sujunut hyvin. Jako kotimaan- ja ulkomaanterminaaleihin on poistunut. Uudistuksen myötä toimipaikkansa vaihtaa noin 15 lentoyhtiötä.

Kentällä on nyt siirrytty kansainväliseen käytäntöön, jossa lennolle lähdetään ja saavutaan sen mukaan, missä terminaalissa oma lentoyhtiö operoi.

Muun muassa Blue1, Sas ja Lufthansa siirtyvät entisestä ulkomaanterminaalista entiseen kotimaanterminaaliin, joka on tästä päivästä lähtien terminaali 1. Finnair operoi jatkossa kotimaanlentonsa samasta terminaalista kuin nykyiset ulkomaanlentonsakin: terminaalista 2.

Uudistuksen toivotaan helpottavan erityisesti vaihtomatkustajien elämää.

- Muutosta on suunniteltu jo pari vuotta kaikkien toimijoiden kanssa yhdessä. Nyt näyttää vilskettä olevan, eikä ainakaan poikkeuksellisen suuria jonoja ole tällä hetkellä, sanoi Finavian lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen MTV:n uutisille aamulla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot