Mainos
Mainos

Helsinkiläiset Pohjoismaiden tyytyväisimpiä joukkoliikenteeseen

Helsinkiläiset ovat Pohjoismaiden pääkaupungeista tyytyväisimpiä kaupungin joukkoliikenteeseen.

Helsinki on selvittänyt asukkaiden tyytyväisyyttä kaupungin joukkoliikenteeseen yhdessä Pohjoismaiden muiden pääkaupunkien kanssa. Tänä vuonna vertailussa olivat mukana Helsinki, Kööpenhamina, Oslo, Tukholma ja Geneve. Helsinki naapurikuntineen on paras joukkoliikennekaupunki jo toista vuotta peräkkäin (78 prosenttia vastaajista tyytyväisiä).

Toiseksi sijoittui Geneve (75 prosenttia vastaajista tyytyväisiä) ja kolmanneksi Tukholma (72 prosenttia vastaajista tyytyväisiä). Oslossa joukkoliikenteeseen oli tyytyväisiä 67 prosenttia vastaajista. Viimeiseksi jääneellä Kööpenhaminalla tyytyväisten osuus oli 57 prosenttia.

Muihin kaupunkeihin verrattuna Helsingin seudulla ollaan erityisesti tyytyväisempiä joukkoliikenteen toimivuuteen keskustan ulkopuolella. Myös lähtöjen määrään meillä ollaan muita kaupunkeja tyytyväisempiä.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot