Mainos
Mainos

Helsinkiläisissä päiväkodeissa rikosepäily - lasten hoitopaikat siirtyvät

Helsingin Vuosaaren kahden yksityisen päiväkodin lapset joutuvat muihin hoitopaikkoihin rikosepäilyn takia. Päätöksen teki Helsingin kaupungin sosiaalivirasto.

Yksityisen yrityksen ylläpitämän päiväkodin Kolibrin ja Pikku-Kolibrin lapset joutuvat ensi viikon maanantaina toistaiseksi muihin hoitopaikkoihin.

Syynä toimenpiteelle ovat ylläpitäjäyrityksen johtohenkilöön kohdistuneet vakavat rikosepäilyt. Kaupunki ei julkisuuslain salassapitomääräysten vuoksi voi kommentoida rikosepäilyjä tarkemmin.

Sosiaaliviraston tietojen mukaan rikosepäilyt eivät liity kuitenkaan varsinaiseen päiväkotitoimintaan tai päiväkodin henkilökuntaan.

Huomenna Kolibri ja Pikku-Kolibri ovat auki normaalisti. Sosiaalivirasto järjestää torstai-iltana lasten vanhemmille tiedotustilaisuuden, jossa annetaan lisätietoja tilanteesta ja lasten hoitojärjestelyistä.

Päiväkodeissa on yhteensä noin 100 lasta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot