Mainos
Mainos

Helteen huippuja mitattu eri puolilla maata

Iltapäivällä mitattiin Helsingissä 27 astetta, Tampereella saman verran, Turussa lähes 29 astetta ja Kuopiossa 28 astetta.

Viikonvaihe on sujunut Suomessa helteiden merkeissä.

Tänään ja eilen päästiin paikoin 30 asteen lukemiin, joten 25,1 asteen helleraja meni suurimmassa osassa maata rikki kevyesti.

-Anjalankoskella mitattiin sunnuntai-iltapäivällä 30 astetta, ja myös Heinolassa ja Mietoisissa mittari hipoi 30 astetta. Lapissakin oli hyvin lämmintä, esimerkiksi Inarissa 30 asteen verran, kerrottiin Ilmatieteen laitoksesta.

Eilen lämpimimmät seudut löytyivät Pohjois-Suomesta, mutta sunnuntaina huippuja oli sekä pohjoisessa että etelässä Inarissa oli lauantaina lähes 31 astetta.

Tänään mitattiin muun muassa Helsingissä 27 astetta, Tampereella saman verran, Turussa lähes 29 astetta ja Kuopiossa 28 astetta.

-Huomenna on kaikkein helteisintä maan eteläosassa, paikoin voi lämpötila kohota 30 asteeseen. Hellelukemia mitataan paikoin myös maan keskiosassa, mutta pohjoisessa on selvästi viimeaikaista viileämpää, Ilmatieteen laitos ennusti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme