Mainos
Mainos

Hemilä uudistaisi TE-keskusten johtoa

Maa- ja metsätalousministerin mielestä TE-keskuksissa ei aina ymmärretä maataloushallinnon tehtäviä.

Maa- ja metsätalousministeri Kalevi Hemilä tahtoo uusia nimiä TE-keskusten johtoon. Hemilän mielestä kaikki TE-keskusten nykyiset johtajat eivät ole tehtäviensä tasalla.

Väli-Suomen sanomalehtien haastattelema Hemilä ei halua nimetä erikseen yhtään TE-keskusjohtajaa, johon ministeriö on tyytymätön. Hän sanoo, että joillakin johtajilla on ymmärryksen puute, kun asiaa tarkastellaan maataloushallinnon näkökulmasta.

-Pääongelma liittyy maataloushallinnon poikkeuksellisiin tehtäviin. On ollut selvästi nähtävissä, etteivät kaikki TE-keskusjohtajat ole ymmärtäneet eivätkä sisäistäneet näitä tehtäviä, Hemilä sanoo.

TE-keskukset hoitavat maakunnissa kauppa- ja teollisuus-, maatalous- sekä työministeriön asioita. Keskusten johtajiksi pyrki määräaikaan mennessä 79 hakijaa, joiden joukossa ovat kaikki 15 keskusten nykyjohtajaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot