Mainos
Mainos

Henkilöauto jäi puristuksiin rekan perävaunun alle – Hirvensalmen rajussa onnettomuudessa kuolivat iäkäs mies ja nainen

Poliisi on julkaissut lisätietoja Hirvensalmella keskiviikkoaamuna tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa kuoli kaksi ihmistä. Perävaunullinen hakerekka ja henkilöauto törmäsivät hieman ennen yhdeksää Otavantien ja Vilkonharjuntien risteyksen kohdalla.

Onnettomuudessa kuolivat henkilöautossa olleet hirvensalmelaiset 85-vuotias mies ja 78-vuotias nainen. He kuolivat poliisin mukaan onnettomuuspaikalla. Rekan kuljettaja ei saanut turmassa fyysisiä vammoja.

Poliisi uskoo, että henkilöauto on ajanut alun perin Hirvensalmen suunnasta kohti Otavaa ja poikennut kulkusuunnassaan oikealle Vilkonharjun tehtaan risteykseen. Ristyksessä henkilöauto kääntyi odottamatta vasemmalle takaa tulleen ajoneuvoyhdistelmän eteen.

Hakerekan kuljettaja jarrutti voimakkaasti, mutta ei pystynyt estämään törmäystä. Sekä auto että rekka suistuivat vasemmalla tien pientareelle. Ajoneuvoyhdistelmä kaatui kyljelleen ja henkilöauto jäi puristuksiin rekan perävanun alle.

Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Nopeusrajoitus alueella on 80 kilometriä tunnissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme