Mainos
Mainos

Raju nokkakolari Suonenjoella – yksi uhreista nelivuotias poika

Kaksi ihmistä on kuollut kahden henkilöauton kolarissa valtatie 9:llä Suonenjoella Pohjois-Savossa, kertoo poliisi.   

Onnettomuus tapahtui, kun Suonenjoen suunnasta tullut auto ajautui vastaantulijoiden kaistalle kovassa vauhdissa.  

Toinen kuolleista oli vastaantulijoiden kaistalle joutuneessa autossa matkustanut nelivuotias poika, toinen vastakkaiseen suuntaan ajaneen auton kuljettaja.  

Onnettomuusautoissa oli yhteensä seitsemän ihmistä. Vastakkaiselle kaistalle ajautuneessa autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi lasta. Toisessa autossa oli neljä henkilöä.  

Viisi ihmistä kuljetettiin onnettomuuspaikalta Kuopion keskussairaalaan. Heidän joukossaan on vakavasti loukkaantuneita.  

Onnettomuuspaikka sijaitsee noin puoli kilometriä Lyytiläntien ja 9-tien risteyksestä Suonenjoen suuntaan. Pelastustyön johtajan Hannu Härmän mukaan paikalla on sadan kilometrin nopeusrajoitus. Härmän mukaan onnettomuus tapahtui suoralla kuivalla tiellä paikassa, jossa näkyvyys on hyvä.   

Onnettomuuspaikalla toinen kaista on suljettu liikenteeltä. Poliisi ohjaa liikenteen Kuopioon päin kulkevan kaistan kautta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme