Mainos
Mainos

Herlin kehuu Putinia Itämeri-työstä

Venäjän pääministeri Vladimir Putin saa vuolaat kiitokset sitoutumisesta Itämeren suojeluun pitkän linjan Itämeri-toimijalta Ilkka Herliniltä.

MTV3.n Huomenta Suomi –ohjelmassa vieraillut Itämeri-säätiön puheenjohtaja Herlin korostaa, että Putin on tehnyt vuosia johdonmukaista työtä Itämeren hyväksi.

- Hänen panoksensa on ollut ratkaiseva muun muassa Pietarin kemiallisen fosforinpuhdistamon rakentamisessa. Putin on kasvanut Pietarissa, joten hänelle meri on yhtä tärkeä kuin meille suomalaisille, Herlin sanoo.

Tänään Helsingissä käynnistyvässä Itämeri-kokouksessa on tarkoitus tehdä konkreettisia sitoumuksia Itämeren pelastamiseksi. Kokouksen keskeinen ideoija ja koollekutsuja Ilkka Herlin kiittelee Putinia myös merkittävistä lupauksista, joihin tämä on sitoutunut jo ennen kokousta.

- Putin on luvannut saattaa loppuun Kaliningradin jätteenpuhdistuslaitoksen rakennustyöt, jotka ovat käytännössä olleet jäissä 15 vuotta, Herlin kiittelee.

(MTV3)

Katso Itämeri-säätiön puheenjohtajan Ilkka Herlinin haastattelu (Huomenta Suomi 10.2.2010)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot