Mainos
Mainos

Herlin kehuu Putinia Itämeri-työstä

Venäjän pääministeri Vladimir Putin saa vuolaat kiitokset sitoutumisesta Itämeren suojeluun pitkän linjan Itämeri-toimijalta Ilkka Herliniltä.

MTV3.n Huomenta Suomi –ohjelmassa vieraillut Itämeri-säätiön puheenjohtaja Herlin korostaa, että Putin on tehnyt vuosia johdonmukaista työtä Itämeren hyväksi.

- Hänen panoksensa on ollut ratkaiseva muun muassa Pietarin kemiallisen fosforinpuhdistamon rakentamisessa. Putin on kasvanut Pietarissa, joten hänelle meri on yhtä tärkeä kuin meille suomalaisille, Herlin sanoo.

Tänään Helsingissä käynnistyvässä Itämeri-kokouksessa on tarkoitus tehdä konkreettisia sitoumuksia Itämeren pelastamiseksi. Kokouksen keskeinen ideoija ja koollekutsuja Ilkka Herlin kiittelee Putinia myös merkittävistä lupauksista, joihin tämä on sitoutunut jo ennen kokousta.

- Putin on luvannut saattaa loppuun Kaliningradin jätteenpuhdistuslaitoksen rakennustyöt, jotka ovat käytännössä olleet jäissä 15 vuotta, Herlin kiittelee.

(MTV3)

Katso Itämeri-säätiön puheenjohtajan Ilkka Herlinin haastattelu (Huomenta Suomi 10.2.2010)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme