Mainos
Mainos

Hertta pelasti sudenpennut

Susipuistossa syntyneet sudenpennut ovat saaneet keinoemon koirasta. Rottweilernarttu Hertta imettää sudenpentuja Leppävirralla.

Juvan susipuistossa jouduttiin pari viikkoa sitten todella hankalaan tilanteeseen: tiineenä olleelle susinaaraalle jouduttiin tekemään keisarinleikkaus, eikä emo pystynyt imettämään pentuja. Keinomaitokaan ei niille maittanut. Onneksi apu löytyi odottamattomalta taholta Leppävirralta.

Hertta oli juuri saanut oman pentueensa vieroitettua, kun sen luo tuotiin keisarinleikkauksella syntyneet seitsemän sudenpenturääpälettä. Hertta ymmärsi heti, että nyt ei maidon kanssa voi pihistellä.

Aluksi miltei jatkuva imetys on tehnyt tehtävänsä, ja reilussa viikossa Juvan Wolf Parkin pienet vieraat ovat pulskistuneet silmissä.

Viikon sisällä pentue matkaa takaisin Juvan susipuistoon ja tapaa tuonnempana villin äitinsä, joka voi jatkaa kasvatusta siitä mihin Hertta lopetti. Pesueen odotetaan nyt kiintyneen ihmisiin pysyvästi. Toivottavasti ne osaavat arvostaa myös koiria.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme