Mainos
Mainos

Herttoniemen palossa ei syntynyt myrkkykaasuja

Herttoniemen vanhan öljynpuristamon palosta ei aiheutunut myrkkykaasuja, Helsingin pelastuskeskuksesta kerrottiin. Ympäristökeskuksen tutkijat eivät havainneet mittauksissaan poikkeavia myrkkykaasuja.

Torstaina puolenpäivän jälkeen syttyneessä palossa tuhoutui yksi lasikuituvene ja hallin kattorakenteita. Palo näkyi Kulosaaren sillalle saakka.

Palavasta veneestä tupruava ja tuulen levittämä musta savu ehti pelästyttää monia herttoniemeläisiä. Puristamorakennuksen kattorakenteet paloivat veneen yläpuolelta parinkymmenen metrin pituudelta. Niittaajankadun ja Suolakivenkadun kulmassa sijaitsevassa rakennuksessa oli palon syttyessä yksi ihminen. Hän pääsi kuitenkin omin avuin rakennuksesta turvaan.

Vene- ja autovarastona toimivan rakennuksen paloa sammutti 10 pelastuslaitoksen yksikköä ja varikkovalmiina oli viisi vapaapalokuntien yksikköä. Palon jälkisammutuksen arvioitiin kestävän alkuiltaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme