Mainos
Mainos

Heterokampanjaa ei keskeytetä

Kristillisen nuortenmedian Nuotan heterokampanjaa ei tarvitse keskeyttää, sanoo Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen toiminnanjohtaja Lasse Nikkarikoski. Nikkarikosken mukaan kampanja kestää vain viikon, joten sen peruminen olisi turhaa.

Kotimaa-lehti kirjoitti aiemmin nettisivuillaan, että kampanjan jatko olisi vaakalaudalla. Nikkarikosken mukaan yhdistyksen kanta lopettamisesta oli Kotimaa-kehdessä ilmaistu kärjistäen.

- Lehdestä kysyttiin, pitäisikö kampanja lopettaa. Minä vastasin, että silloin ei kannata lopettaa, jos päästään puhumaan Jumalan sanasta ja vaikutuksesta ihmiselämään. Mutta jos se jää tälläisen jankkaamisen tasolle, niin silloin sitä ei kannata jatkaa.

Nikkarikoski siis painottaa, että kampanjan lopettamista ei ole harkittu.

Nuotan Älä alistu! -kampanjan mukaan homo- ja biseksuaalisuudesta voi parantua kristinuskon avulla. Kampanja on poikinut uuden aallon kirkosta eroamisiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme