Mainos
Mainos

Heurekassa yli 260 000 kävijää

Tiedekeskus Heurekan näyttelyihin tutustui viime vuonna 260 569 kävijää. Tiedekeskus ylitti näin tavoitteensa, joka oli 255 000 kävijää. Normaalivuonna Heurekan näyttelyissä on käynyt keskimäärin 306 600 katsojaa. Viime vuoden vaativa näyttelyohjelma verotti yleisöä, mutta ei niin paljon kuin Heurekassa oli pelätty etukäteen.

Ohjelmistoon kuuluivat näyttelyt Pohjoismaiset löytöretkeilijät, Illuusiot ja Kaaos, joka jatkuu vielä tänä vuonna. Verne-teatterissa nähtiin elokuvat Africa, Serengeti, Majavat sekä omat multimediaohjelmat Renessanssi ja Navigaatio.

Koululaisten osuus kävijöistä nousi viime vuonna 72 957:een. Edellisen kerran näin paljon koululaisia tiedekeskuksessa kävi viisi vuotta sitten. Koko Heurekan 8-vuotisen historian aikana keskuksessa on käynyt hiukan alle 2,5 miljoonaa ihmistä. Heurekan näyttelyt on joko kotimaassa tai ulkomailla nähnyt 3,5 miljoonaa katsojaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme