Mainos
Mainos

Hiihtokeskukset kirivät ennätystulokseen

Suosituimmissa hiihtokeskuksissa myynti on lisääntynyt viime vuodesta yli kymmenyksellä. Suomen suurimman hiihtokeskuksen tittelistä taistelevat tänä vuonna tasaväkisesti Rukan ja Levin keskukset.

Hiihtokeskuksilla on ollut ennätyksellisen hyvä kausi.

Suomen hiihtokeskukset tekevät jälleen ennätystuloksen. Joissakin kohteissa myynti on lisääntynyt tänä talvena yli kymmenen prosenttia viime vuodesta.

- Hissilippujen myynnillä mitattuna tällä hetkellä ollaan noin 12 prosenttia edellä viime kautta. Kävijämäärällä mitattuna nousua on edellisestä kaudesta noin seitsemän prosenttia, joten kyllä tästä huippukausi on tulossa, myhäilee rinnepäällikkö Matti Parvinen Rukakeskuksesta.

Myös Pyhän hiihtokeskuksessa myynnin lasketaan nousevan yli kymmenellä prosentilla. Levillä myynnin lisäys näyttää sen sijaanjäävän hieman alle kymmenen prosentin rajan. Suomen suurimman hiihtokeskuksen titteli on pari viimeistä vuotta ollut myynnillä mitattuna Levillä, mutta nyt Ruka saattaa nousta ykköseksi.

Myös eteläisemmän Suomen hiihtokeskuksissa kausi on ollut ennätyksellisen hyvä. Vaikka myynnin kasvua onkin hidastanut myöhään syksyllä alkanut kausi ja pääsiäisen myöhäinen ajankohta, myynti on etelässäkin lisääntynyt ennakkotietojen mukaan keskimäärin 6 - 8 prosenttia.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 18.04.2004).

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot