Mainos
Mainos

Hiihtoliiton johtokunta kokoontuu

Suomen hiihtoliiton hallitus päättää tänään Lahden MM-kilpailuissa dopingista kiinnijääneiden urheilijoiden ja valmennusjohdon rangaistuksista.

Hiihtäjät voidaan tuomita tämänpäiväisessä kokouksessa jopa kahden vuoden kilpailukieltoon. Valmennusjohdon osalta kilpailukielto on pahimmassa tapauksessa elinikäinen.

Kansainvälinen hiihtoliitto vahvistaa kilpailu- ja toimitsijakiellot toukokuun lopussa. Kilpailukieltojen lisäksi kokouksessa valitaan liitolle uusi toimitusjohtaja. Täytettävänä ovat myös maastohiihdon lajijohtajan, päävalmentajan ja naisten valmentajan tehtävät.

Myllylä puolustautuu

Hiihtäjä Mika Myllylä kommentoi Helsingin Sanomissa, ettei Hemohesin käyttö vallitsevien sääntöjen puitteissa ole välttämättä lainkaan dopingia. Vaikka dopingista olisikin kyse, rikkomus on Myllylästä lievä ja anteeksiannettava.

Myllylä väittää hiihtäjien joutuneen kenttäoikeuden uhriksi. Hänestä on keskitytty liikaa hiihtäjien tuomitsemiseen, ja unohdettu itse asia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme