Mainos
Mainos

Hiihtoliitto laihdutuskuurille

Suomen hiihtoliiton organisaatio muuttuu rajusti. Liiton johtokunta on päättänyt Tampereella talouden sopeuttamisohjelmasta, joka mullistaa koko liiton organisaation.

Hiihtoliitto lakkauttaa yhdeksän työtehtävää. Tavoitteena on vapauttaa resursseja kiinteistä kuluista urheilutoimintaan.

Leikkauslistalle joutuvat maastohiihdon lajijohtaja, kenttäpäällikkö, nuorisopäällikkö ja yksi valmentaja. Mäkihypyn ja yhdistetyn lajiryhmässä lakkautetaan lajijohtajan ja yhden valmentajan toimet.

Lisäksi katoavat toimitusjohtajan, toimistopäällikön ja viestintäpäällikön toimet. Määräaikaisia työsopimuksia ei myöskään jatketa.

-Lyhyellä aikavälillä tämä voi vaikuttaa toimintaan, mutta pitkällä aikavälillä tarkoitus on siirtää resursseja kiinteistä kuluista urheiluun, sopeuttamisohjelman johtokunnalle esitellyt Hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piirainen sanoi.

Uuden organisaation vaatimat uudet työtehtävät valmistellaan keväällä 2009. Lisäksi maastohiihdon ja mäki-yhdistetyn lajivaliokunnat aloittavat selvitystyön näiden lajien organisoimiseksi alppilajien tavoin ry-pohjalta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme