Mainos
Mainos

Hiihtoloma Kanarialla: Patterit täyteen auringolla

Laineen perheen hiihtolomaan kuuluvat lumen ja suksien sijaan aurinko ja uima-allas. Perhe on matkustanut Kanarian saarille, Puerto Ricoon. Vanhempien, Sirpa ja PeterLaineen mukana ovat 15- ja 17-vuotiaat pojat Marko ja Toni.

Puerto Rico oli hiihtolomakohteena alusta alkaen selvä, kuten on ollut jo kymmenisen vuotta. Sirpa Laineen mukaan paikka on takuuvarma ja lämpöinen lomakohde, josta perhe on aina pitänyt - ja sen takia aina palannut takaisin. Tällä kerralla hotellikin on sama, viime vuonna hyväksi havaittu.

- On todella hyvät palvelut, ihan meren rannassa. Täällä on iltaohjelmaa, eli musiikkia ja show, hirveän hyvät ravintolat ja allasbaari. Sitten on spa, eli kylpylä ja siihen liittyvät hoidot.

Kylpylän palvelut ovatkin osa Laineen perheen lomaa. Pojille on jo varattu kasvohoidot ja Sirpa Laine kertoo itsekin menevänsä hemmoteltavaksi tilanteen tullen. Tähän mennessä hiihtolomalaisten aika on kulunut nauttiessa 20 asteen lämmöstä uima-altaalla sekä hyvästä ruoasta.

Joko tänä vuonna pinnan alle?

Sirpa Laine kertoo hotellin tarjoavan niin paljon ohjelmaa, ettei hotellin alueelta tarvitse varta vasten lähteä minnekään. Yksi retkikohde perheellä kuitenkin on mielessä, kuten on ollut joka vuosi tähän asti - mutta jäänyt saavuttamatta ja toiminut leikillisenä syynä palata.

Puerto Ricolla on mahdollisuus päästä tutustumaan sukellusveneeseen, ja jopa päästä kyytiin. Erityisen mielenkiintoiseksi asian tekee sen, että tämä kuuluisa keltainen sukellusvene on rakennettu Suomen Turussa. Turhia paineita retkikohteen saavuttamisesta ei kuitenkaan oteta tänäkään vuonna, nauraa Peter Laine.

- Katsotaan nyt. Olemme niin kiireisiä tässä lomalla, kun olemme koko ajan täällä altaalla. Täytyy sitten varmaan ensi vuonna tulla uudestaan, jos se keltainen sukellusvene jää kokematta. Mutta nyt otetaan rennosti, tehdään niitä asioita mitä halutaan, ja ladataan pattereita.

Mikäli retki sukellusveneelle kuitenkin toteutuu, kyytiin meinaa uskaltautua koko perhe. Näin uskoo ainakin perheen isä:

- Jos me mennään sinne, niin kyllä mennään sitten kaikki. Totta kai!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme