Mainos
Mainos

Hilkka Ahde AKT:n häirintäkohusta: Hyvä, että toimitaan sääntöjen mukaan

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT pohtii kuun lopussa pidettävässä valtuustokokouksessa puheenjohtajansa Timo Rädyn asemaa.

Rätyä on epäilty työpaikkahäirinnästä ja epäasiallisesta käytöksestä. AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahde kanteli viime vuonna Rädyn käytöksestä työsuojeluviranomaisille. Se on johtanut poliisitutkintaan, jonka tuloksia odotetaan helmikuun aikana.

Ahde kertoi tänään MTV3 Uutisille voivansa kaikesta kohusta huolimatta kohtuullisesti. Hänen mukaansa hallituksen päätös ylimääräisen valtuuston koollekutsumisesta ei tullut yllätyksenä.

– Se on meidän säännöissä, pakko kutsua koolle kun valtuusto vaatii. On hyvä, että sääntöjen mukaan toimitaan. Sen enempää en halua kommentoida.

Valtuuston on määrä päättää, johtavatko syytökset toimenpiteisiin. Kyseessä voisi olla esimerkiksi nuhtelu, hyllyttäminen tai puheenjohtajan vaihtaminen.

(MTV3)

Katso Joonas Lepistön juttu (Seitsemän uutiset 19.1.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme