Mainos
Mainos

Hilkka Ahde: Minulle lyötiin tikari sydämeen

Hilkka Ahde kertoo olleensa "epäasiallisen kohtelun ja kiusaamisen uhrina useita vuosia".

Ahde lähestyi tiedotusvälineitä tänään tiedotteella.

– Tämä on ollut äärimmäisen raskasta niin itselleni kuin perheellenikin. Olen nähnyt öisin toistuvasti painajaisia ja olen joutunut turvautumaan unilääkkeisiin saadakseni unta. Asian tultua julkiseksi tekemäni kantelun kautta on viimeinen puoli vuotta ollut vieläkin rankempaa.

– Irtisanomista seuranneen viikon aikana puhelimeni on soinut taukoamatta aamusta iltaan ja media on päivystänyt kotiovellani, Ahde kertoo tiedotteessa.

Ahde ilmoittaa työterveyslääkärin määränneen hänelle sairauslomaa maaliskuun loppuun saakka. Ahteen mukaan väite hänen ja Timo Rädyn välisestä suhteesta on täysin perätön.

Hän viittaa Helsingin Sanomien 11. maaliskuuta julkaisemaan juttuun, joka sisälsi "täysin perättömän väitteen", jonka lähteenä oli "nimettömän huhupuheet".

– Helsingin Sanomat on elämäni vaikeimmassa vaiheessa lyönyt koko voimallaan ison tikarin sydämeeni. Lehti on tehnyt minusta sylkykupin ja alhaisen ihmisen. Helsingin Sanomat on antanut ymmärtää, että työpaikkakiusaamisen syynä olisikin väitetyn seurustelusuhteen loppuminen.

– Kysyn vaan, onko journalismi maassamme mennyt niin alas, että minkä tahansa huhun voi julkaista maan päälehdessä ilman mitään seuraamuksia?

Ahde on pyytänyt asianajajaansa "selvittämään oikeudelliset edellytykset haastaa Helsingin Sanomat kunnianloukkauksesta oikeuteen".

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot