Mainos
Mainos

Hilkka Ahde: Olen äärettömän väsynyt

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto (AKT) ei ryhtynyt kurinpidollisiin toimiin puheenjohtaja Timo Rädyn väitetyn epäasiallisen käytöksen johdosta. Rädyn käytöksestä valittanut AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahde kertoo olevansa äärettömän väsynyt prosessiin.

– Minä olen vain äärettömän väsynyt. Haluaisin nyt oikeasti lähteä kotiin. Jokainen ymmärtää, että tämä on niin raskas prosessi. Olen tehnyt kaikkeni, että asia olisi voitu hoitaa talon sisällä.

Juttu on kuitenkin siirtymässä poliisin esitutkintaharkintaan.

Ahde kertoo Ylelle, että hänen oli pakko viedä asia eteenpäin, kun sovittelu Rädyn kanssa ei onnistunut. Terveys tuli vastaan.

– Minun hintani on terveys ja minulla ei ollut enää mitään muuta vaihtoehtoa, kuin viedä asia eteenpäin. En minä halunnut näitä asioita ulkopuolella käsitellä, vaan olisin halunnut käsitellä niitä silmäkkäin ja sivistyneesti, Ahde kertoi Ylelle.

Timo Räty ei kommentoinut asiaa millään tavoin.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot