Mainos
Mainos

Hilkka Ahde sai potkut AKT:sta

Hilkka Ahde on saanut potkut Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n viestintäpäällikön tehtävästä.

AKT kertoo tiedotteessaan, että sen hallitus on tänään kokouksessaan päättänyt irtisanoa viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen työsuhteen liiton hallituksen ja viestintäpäällikön välillä ilmenneen täydellisen luottamuspulan vuoksi.

Liiton hallitus päätti Ahteen irtisanomisesta äänin 11-9.

Eriävän mielipiteen asiassa jättivät liittosihteeri Arto Sorvali ja hallituksen jäsenet Asko Mäki-Rahkola ja Jarkko Arpula sekä viisi muuta hallituksen jäsentä. AKT:n hallituksessa on 20 jäsentä.

AKT:n tiedotteen mukaan liiton hallitus on valtuuston toimeksiannosta tänään kutsunut ulkopuolisen henkilön selvittämään AKT:ssa ilmenneitä ongelmia toimintatavoissa ja toimintaorganisaatiossa.

Viime yönä tuli tieto, että AKT:n hallitus on kutsuttu koolle ylimääräiseen kokoukseen, jonka syytä ei kerrottu. Kutsun oli esittänyt liiton puheenjohtaja Timo Räty.

AKT:n valtuusto päätti tammikuussa äänestyksen jälkeen, että Räty saa jatkaa tehtävässään työpaikkakiusaamisväitteistä huolimatta. Liiton viestintäpäällikkö Ahde on tehnyt työsuojeluviranomaisille kantelun Rädyn epäasiallisesta käytöksestä.

Kiusaamisväitteitä tutkii myös poliisi.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Kymmenen uutiset 2.3.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot