Mainos
Mainos

Himoksesta vuoden 2001 hiihtokeskus

Vuoden hiihtokeskusraati on valinnut Jämsässä sijaitsevan Himoksen vuoden 2001 hiihtokeskukseksi. Vuoden hiihtokeskustittelin lisäksi myönnettiin erikoismaininta Levin hiihtokeskukselle työstä, jota se on johdonmukaisesti tehnyt kilpa-alppihiihdon edistämiseksi. Vuoden hiihtokouluksi valittiin Sappeen hiihtokoulu Pirkanmaalta.

Raatiin kuuluu useita matkailun parissa työskenteleviä järjestöjä ja yrityksiä. Lisäksi Suomen hiihtokeskusyhdistys kyseli laskettelijoiden mielipidettä verkkosivuillaan.

Himoksen valintaa vuoden 2001 hiihtokeskukseksi raati perusteli sillä, että se on lapsi- ja perheystävällinen, erinomainen kohde päiväkävijöille, hyvin saavutettavissa tilausvuoroilla ja myös julkisella liikenteellä. Himos tarjoaa monipuoliset rinnepalvelut ja on hoitanut erittäin hyvin rinneturvallisuuden.

Valintatilanteessa kiiteltiin myös Himoksen panosta freestylen kehittämistyössä, josta maailmancupin näyttävät finaalit oli yksi esimerkki.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme