Mainos
Mainos

Hirvi sisälle keittiön ikkunasta Muhoksella

Muhoslainen pariskunta koki aamupäivällä elämänsä järkytyksen, kun naarashirvi hyppäsi omakotitalon keittiön ikkunasta sisälle.

Muhoksen keskustassa asuva yli 60-vuotias pariskunta oli ruokailemassa aamukymmenen jälkeen, kun hirvi tuli lasien läpi keittiöön. Hirvi loukkasi itsensä pahoin ja alkoi vuotaa verta. Hirvi hyppäsi suoraan keittiön pöydän yli ja kaatoi pöydän. Keittiöstä hirvi seikkaili olohuoneeseen.

Talossa oli komisario Mauri Torvikosken mukaan "verta kuin teurastamossa". Pariskunta sai soitettua nopeasti Oulun aluehälytyskeskukseen. Poliisi ja palokunta saapuivat paikalle 10-15 minuutissa. Poliisi joutui lopettamaan hirven ampumalla sen olohuoneessa.

Pariskunta joutui järkytyksen vuoksi lähtemään terveyskeskukseen. Rouva sai lisäksi käteensä lasinsiruja. Hirvi ei kuitenkaan tehnyt pariskunnalle varsinaista vahinkoa. Riistanhoitoyhdistys käsitteli ruhoa keskipäivällä. Käsittelijät huomasivat naaraan nisästä tulevan maitoa, eli sillä oli tänä keväänä syntynyt vasa. Vasaa ei ole kuitenkaan komisario Torvikosken mukaan nähty.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme