Mainos
Mainos

Hirvisaari homoista: Ihmiset hyväksyttävä sellaisina kuin ovat

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari keskusteli tänään aamulla Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa homoseksuaalisuudesta.

– Ihmiset pitää hyväksyä sellaisina kuin he ovat. En minä tässä ala ollenkaan kiristellä pipoa, mutta on kaksi asiaa, jotka meillä on ihan peussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmassakin. Homojen avioliittoa en hyväksy. Se muuttaisi sitä instituutiota aivan radikaalilla tavalla, ja toinen on sitten tämä adoptioasia, Hirvisaari sanoi.

Kansanedustaja herätti kummastusta heinäkuun lopussa vertaamalla homoseksuaalisuutta kehitysvammaan Homma-foorumilla. Hirvisaari moitti hänen kirjoituksestaan vedettyjä otsikoita.

– Olen esittänyt mielestäni relevantin kysymyksen tästä lisääntymisnäkökulmasta, että onko olemassa - käytin sanaa vamma- jonkinlainen kehityshäiriö.Toinen asia on tämä ihmisarvokysymys. Vammaisetkin hyväksytään ihmisarvoltaan. Siinä ei ole mitään syrjintäperustetta myöskään homoseksuaaleja kohtaan. Se oli ihan tällaista pohdiskelua ja ihmettelyä vain.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme