Mainos
Mainos

Hiustenhoitopalvelut kallistuvat

Parturi- ja kampaamoalalle on odotettavissa palvelujen hinnankorotuksia. Suomen hiusyrittäjien puheenjohtaja Juhani Lehtonen kertoi tänään Helsingissä, että hinnat ovat jo nousseet tai nousevat lähiaikoina keskimäärin 6,5-7 prosenttia.

Lehtosen mukaan hintojen nousuun vaikuttavat palkankorotukset ja liiketilojen vuokrien nousu. Alan uusi työehtosopimus nosti palkkoja toukokuun alusta 3,5 prosenttia. Henkilökohtaiset palkat nousivat 215 markkaa kuukaudessa.

Lehtonen mainitsi, että varsinkin suurimmissa kaupungeissa vuokrat ovat nousseet reippaasti. Lisäksi mm. työssä tarvittavat aineet ja sähkö ovat kallistuneet.
-Parturien ja kampaamoiden palkansaajien ohella voivat myös ilman palkattua työvoimaa työskentelevät yksinyrittäjät nyt oikeutetusti nostaa ansiotasoaan, siinä missä työntekijätkin neuvotteluissa saavat lisää palkkaa, perusteli Lehtonen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme