Mainos
Mainos

HKL sai esteettömyyspalkinnon

Joukkoliikenteen kehittäminen esteettömäksi toi Helsingin kaupungin liikennelaitokselle Invalidiliiton esteettömyyspalkinnon.

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on saanut Invalidiliiton myöntämän vuoden 2005 esteettömyyspalkinnon. Palkitsemisperusteiden mukaan HKL on järjestelmällisesti ja kokonaisvaltaisesti edistänyt joukkoliikenteen kehittämistä esteettömäksi.

Invalidiliitto kiittää liikennelaitosta siitä, että se on kiinnittänyt huomiota kalustoon, pysäkkeihin, kulkuväyliin pysäkeille, asemiin, aikatauluihin ja opasteisiin. Lisäksi HKL on kuunnellut vammaisten mielipidettä kaluston kehittämisessä ja tehnyt korjauksia kommenttien perusteella.

Invalidiliitto palkitsee vuosittain tahon, joka on toiminnallaan edistänyt toimimisesteisten ihmisten liikkumista ja yhteiskuntaan osallistumista. Palkinnon myöntämisessä kiinnitetään erityistä huomiota ajankohtaisuuteen ja esteettömyyden uusiin näkökulmiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme