Mainos
Mainos

HOK-Elanto käynnistää omat tutkimukset erikoisista kaupoista

HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi aikoo käynnistää kiinteistöjohtajan tonttikaupoista tutkimukset. Niemi sanoo koko talokaupan tulevan hänelle yllätyksenä.

Osuuskaupan suunnitteleman Prisman tonttikaupoista Tuusulassa on paljastunut poikkeuksellinen järjestely: HOK-Elannon kiinteistöjohtaja myi perheensä omakotitalon helmikuussa 2007 hyvällä hinnalla perheyritykselle, jonka avainhenkilöiltä osuuskauppa oli juuri ostanut tontin.

Osapuolten mukaan peräkkäisinä päivinä tehdyissä kaupoissa ei ole mitään erikoista.

HOK-Elannon toimitusjohtaja ei selitystä sulata.

- Minä käynnistän tässä selvityksen koska ilman muuta HOK-Elannon intresseissä on selvittää mitä tässä todellisuudessa on tapahtunut. En itse kaupanteon yhteydessä tai sen aikana ollut toimitusjohtaja, mutta haluan ilman muuta ottaa kaikki asiat esille ja katsotaan mitä on tapahtunut, Niemi sanoo MTV3 Huomenta Suomessa.

- Tämä asia tuli minulle yllätyksenä ja näyttää erikoiselta. Meillä on HOK-Elannossa tarkat eettiset periaatteet, joita pitää noudattaa eikä omat intressit saa olla ristiriidassa HOK-Elannon kanssa, hän painottaa.

(MTV3)

Katso HOK-Elannon toimitusjohtajan Matti Niemen haastattelu: (Huomenta Suomi 17.4.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme