Mainos
Mainos

Holtiton autoilija törmäsi moottoripyörään Kehä ykkösellä

Helsingissä Muurimestarintiellä Kehä I:llä tapahtui keskiviikkona klo 21.20 aikaan liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui kaksi henkilöä. Tarkka onnettomuuspaikka sijaitsee Muurimestarintiellä itään päin menevillä kaistoilla Vihdintien ja Hämeenlinnan väylän välisellä tieosuudella.

Poliisin suorittamassa tapahtumapaikkatutkinnassa on tähän mennessä selvinnyt nuoren naisen kuljettaneen henkilöautoa itään päin menevillä kaistoilla. Naisen edessä on ajanut moottoripyörä, jonka kyydissä on ollut kuljettajan lisäksi yksi henkilö. Naisen epäillään törmänneen henkilöautollaan moottoripyörään sillä seurauksella, että moottoripyörän kyydissä olleet henkilöt ovat lentäneet moottoripyörän kyydistä maahan loukaten itsensä.

Naisen epäillään lisäksi törmänneen välittömästi tapahtuneen jälkeen moottoripyörän edessä ajaneeseen henkilöautoon.

Loukkaantuneet henkilöt ovat mies ja nainen. Poliisilla ei vielä tässä vaiheessa ole tarkkaa tietoa, kumpi heistä on toiminut moottoripyörän kuljettajana. Molemmat henkilöt on toimitettu sairaalahoitoon, eikä heidän vammojensa laadusta ole toistaiseksi tarkkaa tietoa. Myös kaikki osallisina olleet ajoneuvot vaurioituivat törmäyksissä.

Onnettomuuden syyksi epäillään tässä vaiheessa naisen huolimattomuutta hänen yrittäessään säätää kuljettamansa henkilöauton radiolaitetta. Naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vammantuottamuksista.

Tapahtuman esitutkinnan tulee suorittamaan Pasilan poliisipiirin tutkintayksikkö.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme