Mainos
Mainos

Home julkisten rakennusten riesa

Joka neljäs julkinen rakennus kärsii kosteus- tai homevaurioista, arvioi Kuntaliitto tutkimuksessaan.

Homevaurioita.

Todetuista kosteus- ja homevaurioista on korjattu vasta 45 %. Selvityksen mukaan korjaus-varoja tarvitaan lähivuosina noin 300-350 miljoonaa markkaa vuodessa. Kuntien antamiin tietoihin perustuva tutkimus kertoo, että hometta on ollut viidessä prosentissa rakennuksista, joissa on ollut kosteusvaurioita.

Kuntaliitto pitää välttämättömänä, että valtio ei vähennä valtionosuuksia, jotka on tarkoitettu peruskorjauksiin ja rakentamiseen. Liiton mukaan valtion tulisi myös säilyttää opetustoimen ja sosiaali- ja terveydenhuollon investointien valtionosuusjärjestelmä. Ensisijaisesti kuntien rakennusten vauriot ovat olleet kosteusvaurioita. Hometta on ollut vain viidessä prosentissa rakennuksista, joissa on ollut kosteusvaurioita.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot