Mainos
Mainos

Hotelli Helka: Pommiräjähdys sattumalta hotellimme edessä

Hotelli Helkan mukaan räjähdyksellä ei ole minkäänlaista yhteyttä hotellin toiminnan kanssa.

Helsingin keskustassa hotelli Helkan edustalla eilen tapahtunut autopommi-isku tapahtui sattumalta hotellin edessä.

Hotelli korostaa, että viranomaiset ovat vahvistaneet räjähdyksen tapahtuneen vain sattumalta juuri sillä kohdalla, kun auto kulki pitkin katua.

Heti räjähdyksen jälkeen henkilöstö tiedotti asiasta asiakkailleen ja pyysi kaikkia pysymään rauhallisina. Tiedottamisen jälkeen henkilöstö kävi jokaisessa huoneessa varmistamassa asiakkaiden turvallisuuden.

Asiakkailla oli myös mahdollisuus vaihtaa huonetta tai siirtyä lähistöllä olevaan toiseen hotelliin. Hotellissa ei sattunut henkilövahinkoja räjähdyksen vuoksi.

Järkyttyneitä asiakkaita ja henkilökuntaa varten paikalle hälytettiin kriisipalveluryhmä. Henkinen jälkihoito jatkui edelleen tänään.

Räjähdys hajotti hotellin ja ravintola Auringon ikkunoita, mutta ei aiheuttanut muita suurempia aineellisia vahinkoja. Vahingot saatiin korjattua eilisillan ja ja viime yön aikana, hotellista kerrottiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme