Mainos
Mainos

Hotellivastaava Tallukan palosta: Ei kuulu sivistysvaltioon

Asikkalalaisen hotelli Tallukan hotelli- ja ravintolatoiminnasta vastaava Sami Suikkanen on tyrmistynyt epäillystä tuhopolttoiskusta.

Suikkanen kertoo tietävänsä palosta vasta niin paljon kuin mediassa on kerrottu. Vahinkoja on määrä kartoittaa myöhemmin.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Tallukkaan hieman aamuyhden jälkeen. Palo saatiin sammumaan nopeasti, mutta rakennus kärsi suuria savuvahinkoja. Hämeen poliisi epäilee palon olleen tahallaan sytytetty.

Hotelliin on ollut määrä avata turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Suikkasen mukaan oli onni, että rakennus oli tyhjillään palon syttyessä.

– Eiväthän nämä minun mielestäni kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan. Jos tämä johtuu jostain pakolaisjutusta, niin pitäisikö suomalaisten sitten lähteä pikkuhiljaa pakoon, jos tavalliset kansalaiset näin käyttäytyy, Suikkanen sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme