Mainos
Mainos

Housuton Pekka Pouta tempaisi: MTV Uutisten uuden studion sääkartta on niin iso, ettei Utsjoelle yllä ja Hankoa hivellään säärellä

Loppuvuodesta MTV Uutisten säälähetyksissä tullaan näkemään epätoivoisesti kurottelevia meteorologeja. Niin korkea on uuden uutisstudion näyttö, johon ennustekartat heijastetaan.

– Se Suomen kartta on niin iso, että suoraan ei pysty näyttämään Utsjoelle. Ja Hanko, niin, säärellään Hangon säätä ennustava Pekka Pouta kuvailee jättinäytön kokoa.

Aiemmin säätä ennustettiin normaalien taulutelevisioiden kokoisilta näytöiltä. Uudessa studiossa uutisia luetaan ja säätä ennustetaan seisten niin, että lähetyksissä voi ihastella ankkureita ja meteorologeja kokonaisuudessaan.

– Joutuu ensimmäistä kertaa kiinnittämään huomiota siihen, mitä on tämän alapuolella, alaosattomaan asuun toistaiseksi sonnustautunut Pouta sutkauttaa.

Myös uutisankkuri Maija Lehmusvirta kertoo, että odottaneensa uudistusta pitkään.

– Minulla on niin monta hienoa paria korkokenkiä, joita olen halunnut päästä näyttämään televisiossa. Nyt minä pääsen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme