Mainos
Mainos

HS: Ailus halusi vielä ökymmän työsuhdeasunnon

Helsingin Sanomien mukaan Kuntien eläkevakuutuksen Kevan toimitusjohtajan Merja Ailus ehdotti itselleen aluksi yli 2,3 miljoonan euron työsuhdeasuntoa, mihin Kevan hallitus ei kuitenkaan suostunut.

Kevan silloinen hallitus oli sopinut, että Ailus toimii toimitusjohtajana samoilla ehdoilla kuin edeltäjänsä, joten 2,3 miljoonan euron työsuhdeasunto oli liian kallis. Sen sijaan Ailukselle hankittiin 1,3 miljoonan euron ullakkoasunto Katajanokalta.

Kevassa nousi viime viikolla kohu johdon etujen kohtuullisuudesta. Ailus kertoi eilen luopuvansa yli miljoonan euron työsuhdeasunnostaan.

Ailus kamppailee luottamuspulan kanssa. Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty (kok.) sanoi eilen illalla, ettei hän enää luota Ailukseen. Ailus ei aio itse erota.

Kevan hallitus kokoontuu ylihuomenna perjantaina. Ailuksen asemasta päättävät lopulta Kevan hallitus ja valtuuskunta. HS:n mukaan Ailuksella on oikeus vuoden palkkaan, mikäli lähtö johtuu hänestä riippumattomista syistä eikä hän riitauta asiaa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme