Mainos
Mainos

HS: Aluehallintovirasto kielsi yllättäen viski-sanan käytön blogeissa

Aluehallintovirasto on kieltänyt suomalaisblogisteja käyttämästä viski-sanaa, mikäli se liittyy Helsingissä piakkoin järjestettävään Olut & viskiexpoon, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Lisäksi Avi linjasi, että Olut & viskiexpon nimestä ja logosta piti pudottaa viski-sana pois.

HS:n mukaan blogistit olivat saaneet alun perin Valviralta luvan kertoa blogeissaan, mitä viskejä messuilla on tarjolla ja luonnehtia niitä. Valvira oli ilmoittanut, etteivät blogistit saa ottaa rahallista korvausta kirjoituksesta eikä viskien hintoja ei saa olla esillä.

Aluehallintovirasto (Avi) oli kuitenkin yllättäen eri kannalla kuin Valvira: Avi otti yhteyttä tällä viikolla tapahtuman järjestäjään ja ilmoitti, että Olut & viskiexpon nimestä ja logosta piti pudottaa viski-sana pois.  Lisäksi Avi totesi, ettei viski-sanaa saa mainita yksityishenkilöiden blogeissa, joissa exposta puhutaan.

Tapahtuman järjestäjä kertoo, että anniskelulupa tapahtumaan myönnettiin eilen perjantaina, kun blogistit olivat poistaneet kaikki viski-viittaukset tapahtumaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme