Mainos
Mainos

HS: Brasilian suomalaissurmien syy talokauppa

Brasiliassa ammuttujen kolmen suomalaisen surmaamisen motiivi on ollut talokauppa, Helsingin Sanomat uutisoi. Kolme suomalaista, pariskunta ja heidän ystävättärensä, löydettiin ammuttuina eilen aamulla Koillis-Brasiliasta Paraiban alueelta.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan surmattu pariskunta oli myymässä Koillis-Brasiliassa sijaitsevaa taloaan, ja surmaaja ampui heidät koska hän ei kyennyt maksamaan pyydettyä kauppahintaa.

Helsingin Sanomat kertoo myös, että pariskunta asui vakituisesti Brasiliassa, ja oli käynyt Suomessa jokin aika sitten. He olivat matkustaneet takaisin Brasiliaan selvittämään talokauppaa, ja heidän suomalainen ystävänsä oli matkustanut Brasiliaan pariskunnan mukana.

Suomen suurlähetystön mukaan Koillis-Brasilia on maan levottominta seutua, missä väkivaltarikokset ovat yleisiä. Paikallisten viranomaisten mukaan uhrit oli surmattu ampumalla useita kertoja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme