Mainos
Mainos

HS: Kanervan viesteissä flirttiä ja vihjailua

Helsingin Sanomien mukaan ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) kirjoittamaksi väitetyt tekstiviestit sisältävät flirttiä ja vihjailua, mutta niissä ei ole suoria viittauksia seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Vihjailua on muun muassa koskettelusta sekä viestit vastaanottaneen tanssija Johanna Tukiaisen ulkonäöstä.

Suorasanaisin vihjaus on Helsingin Sanomien mukaan viestissä, joka päättyy: "Miten ois koskettaa yökerhossa sua sormilla."

Yksi viesteistä päättyy kysymykseen: "Oletko pitänyt puutarhaasi kunnossa?"

Valtaosa Helsingin Sanomien näkemistä viesteistä on lähetetty viikonloppusin.

Hymy julkaisee 24 tekstiviestiä tänään. Helsingin Sanomat tutustui viestien sisältöön jo eilen. Helsingin Sanomien mukaan Hymy ei aio julkaista viestejä enempää.

Kanerva toisti eilen, ettei hänellä ole minkäänlaista aietta erota. Kanerva ei osannut vielä sanoa, milloin hän käy puoluejohtaja Jyrki Kataisen kanssa suunnitellun yhteenvetopalaverin. Tulevien päivien ohjelmaansa Kanerva ei ole sanojensa mukaan ehtinyt vielä perehtyä.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajiston odotetaan ottavan kantaa mahdollisiin jatkotoimiin kokouksessaan heti aamulla. Mitään ylimääräistä eduskuntaryhmän kokousta ei ollut edellisiltana vielä kutsuttu koolle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme