Mainos
Mainos

HS: Länsimetro kulkee normaalisti vasta ensi vuonna

Länsimetron ja sen liityntäbussien normaaliliikenne ei välttämättä ala tänä vuonna, kertoo Helsingin Sanomat. Syynä ovat Helsingin Seudun liikenteen (HSL) tekemät järjestelyt, joilla korvataan myöhästyneen metron liikennettä.

Ennen ensi tammikuuta länsimetrolla ajetaan mahdollisesti vain koeliikennettä. Vuoroilla voisi olla matkustajia mukana. Näin kertoo HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi Helsingin Sanomille.

HSL sai tällä viikolla varmistettua, että liki 90 prosenttia nykyisistä suorista bussilinjoista Etelä-Espoon ja Kampin välillä jatkuu syksyllä. Sen takia bussien liityntäliikenne länsimetron asemille alkaisi vasta ensi vuonna. 

Metron rakennuttaja Länsimetro Oy sanoo, että se haluaa saada uuden metro-osuuden mahdollisimman pian auki. Yhtiö ilmoittanee tänään torstaina, missä kuussa liikenne länsimetrossa alkaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme