Mainos
Mainos

HS: Leipäjonot piiloon - Hurstille uudet tilat

Helsingin sosiaalivirasto aikoo vuokrata vapailta markkinoilta köyhien auttaja Heikki Hurstin ruokajakelulle niin suuret tilat, että leipäjono mahtuu ovien sisäpuolelle. Samalla Hurstin yhdistyksestä tulee kaupungin alivuokralainen.

Sopimuksesta hyötyvät molemmat osapuolet. Kaupunki lupaa Hurstille vuokra-avustuksia entistä suurempien tilojen vuokrakustannuksiin. Samalla kaupunki pääsee eroon imago-ongelmastaan.

On mahdollista, että kaupunki maksaa koko vuokran, kertoo sosiaalijohtaja Paavo Voutilainen Helsingin Sanomille. Avustusten suuruus riippuu siitä, miten hyvin yhdistyksen touhu vastaa kaupungin laatuvaatimuksia.

– Nyt on kuitenkin tärkeintä päästä jonoista. Voutilainen sanoo.

Sosiaalijohtaja ei lupaa ruokajonojen loppuvan Helsingistä, mutta toteaa sen olevan tavoite, jonka saavuttamiseen löytyy taloudellista apua.

– Uudet tilat kantakaupungissa on jo lähes valittu, ja nälkäisten on määrä päästä niihin vuoden vaihteessa, Voutilainen kertoo.

(MTV3 - HS)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme