Mainos
Mainos

HS: Pääjohtajien rahankäyttö tutkitaan

Valtiontalouden tarkastusvirasto aikoo selvittää valtion virastojen ja laitosten pääjohtajien rahankäytön. Tarkastuksessa selvitetään muun muassa pääjohtajan edustusvarojen, virka-auton, luottokortin ja taksien käyttöä.

Helsingin Sanomien mukaan selvityspäätös on saanut alkusysäyksensä muun muassa patentti- ja rekisterihallituksen sekä merenkulkulaitoksen pääjohtajan epäillyistä väärinkäytöksistä.

Valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtajan Tapio Leskisen mukaan selvityksen laajuutta tai ajankohtaa eikä sitä, tehdäänkö tarkastus erillisenä vai normaalina vuositilintarkastuksena, ole vielä päätetty.

Tarkastusviraston valvottaviin kuuluu kaikkiaan toistasataa virastoa, laitosta ja valtionenemmistöistä yhtiötä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot