Mainos
Mainos

HS: Piraatit iskivät Angry Birdsiin - Rovio suhtautuu myönteisesti

Angry Birds -tuotteita löytyy Aasiasta kuin sieniä sateella. Yhä kasvava osa näistä on väärennöksiä, sillä aasialaiset tuoteväärennösten valmistajat ovat innostuneet tekemään massoittain Angry Birds -piraattituotteita.

Peliyhtiö Rovion oheistuotteiden johtaja Harri Koponen kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että vihaiset linnut ovat kenties maailman kopioiduin tuote maailmassa.

Aasian lisäksi tuoteväärennöksiä on laajalti myynnissä Etelä-Amerikassa, joissain Afrikan maissa ja jopa Yhdysvalloissa.

Vaikka piraattituotteet syövät luonnollisesti aitojen fanituotteiden myyntiä, Roviossa piratismiin suhtaudutaan myönteisesti, kunhan tuote on turvallinen.

– Jos tuote on hyvä, keskustelemme valmistajan kanssa, voitaisiinko siitä tehdä laillinen tuote.Tavoitteena on rakentaa maailmanlaajuinen laillisten valmistajien verkko.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme