Mainos
Mainos

HS: Useat Kuntaliiton työntekijät valittaneet kiusaamisesta

Kymmenet Kuntaliiton työntekijät ovat vuosia kärsineet vakavasta työpaikkakiusaamisesta ja huonosta työilmapiiristä, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma kuitenkin kiistää syytökset. Hän sanoo tiedotteessaan, että liiton yhteistyötoimikuntaan ei ole tuotu kiusaamistapauksia.

Yhteistyötoimikunnan varapuheenjohtaja, henkilöstön edustaja Bjarne Andersson ei halunnut tänään kommentoida asiaa STT:lle.

—Haluan ensin maanantaina keskustella henkilöstöjärjestöjen kanssa. Ehkä me tehdään sen jälkeen yhteinen julkilausuma, Andersson sanoi.

Helsingin Sanomien mukana työolot ovat olleet erityisen vaikeat Kuntaliiton viestintä- ja opetusyksiköissä, Kuntalehden toimituksessa ja Kuntatyönantajassa.

Liitossa työskennelleet useiden eri alojen asiantuntijat ovat ahdistavan työilmapiirin vuoksi väsyneet, sairastuneet, jääneet eläkkeelle ennen aikojaan tai hakeutuneet muualle töihin. Osa kiusatuista sinnittelee yhä ankarissa työolosuhteissa.

Kiusattujen mukaan useimmiten kiusaaja on ollut esimies, eikä avunhuutoihin ole vastattu.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme