Mainos
Mainos

HSL:n kuljettajat peruivat uhkauksensa – lipunmyynti busseissa jatkuu

Lipunmyynti pääkaupunkiseudun bussiliikenteessä jatkuu toistaiseksi ennallaan, Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n ja Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n paikallisosastot kertovat.

Kuljettajat olivat aiemmin uhanneet lopettaa lipunmyynnin, koska HSL:n lipunmyyntijärjestelmässä on ollut ongelmia.

Iltalehti kertoi torstaina, että lipunmyynti uhattiin lopettaa ensi maanantain ja tiistaina ajaksi, jolloin pääkaupunkiseudun liikennettä uhkaa myös junalakko.

Lipunmyyntijärjestelmään on kirjautunut ylimääräisiä ostoja, joiden takia bussien kassat ovat näyttäneet vajausta. JHL:n mukaan kuljettajat ovat joutuneet jossain tapauksissa maksamaan vajauksen itse.

Työntekijöiden edustajat vaativat, että HSL:n johto, kuljettajien edustajat ja liikennöitsijät kokoontuvat pikaisesti ratkomaan ongelmia yhdessä.

Työntekijöiden mukaan aikaa tilanteen seurannalle on kuun loppuun.
Kuljettajat vaativat, että vastuu mahdollisista epäselvyyksistä kuuluisi HSL:lle sekä Tiedolle, joka vastaa teknisestä järjestelmästä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme